Toplumsal medya fenomeni Pucca’nın oğlu taburcu oldu

tarafından
42
Toplumsal medya fenomeni Pucca’nın oğlu taburcu oldu

Pucca lakaplı Selen Pınar Işık, 2015 yılında Osman Karagöz ile evlenmişti. 2017’de de oğulları Batı’yı kucaklarına alan çift, 2019’da da boşanmıştı.

İkilinin oğlu 6 yaşındaki Batı, üçüncü kattan düşerek yaralandı. Olayın akabinde bedenindeki kırıklar nedeniyle ameliyat olan Batı, taburcu edildi.

Selen Pınar Işık, iki kolu da alçıda olan oğlu Batı’nın meskende çekilen fotoğrafını “Eve döndük, sabah yumurtayı bile bir arada yaptık” notuyla paylaştı.”

“BİR GÜNDE ÖMRÜMDEN 25 YIL GİTTİ”

Öte yandan Selen Pınar Işık, oğlunun düştüğünü “Merhaba; lakin kendime gelebildim. Arayan, soran herkese teşekkürler. Hiçbir aramaya dönemedim, çok üzgünüm. Konuşacak halde değildim, bir günde ömrümden 25 yıl gitti. Toparlayabildiğim kadar yazıyorum, şu an hala şoktayım. Batı 3’üncü kattan düştü, şuuru açık. Kollarında kırıklar var, dün ameliyat oldu. Kırıkların durumu biraz önemli lakin geçecek. Şu an gülüyor, puding istiyor, öpüyor, latife yapıyor, tabipleri polise şikayet etmekle tehdit ediyor… Bir müddet daha hastanede kalacağız. Eminim kısa müddet sonra birebir bu fotoğraf üzere ayaklanacak. O beklediğimden daha güçlü bir çocuk. Cümlelerim anlamsız, karışık olabilir. Özür dilerim. Biraz daha toparlanırsam uzun uzun anlatırım. Merak edenler, dua edenler; çok, çok, çok teşekkürler” kelamlarıyla aktarmıştı.