Trabzonspor’dan teknik yönetici açıklaması

tarafından
46
Trabzonspor’dan teknik yönetici açıklaması

Trabzonspor’da teknik yönetici adaylarının belirlendiği, bu mevzunun kısa bir müddet içerisinde tahlile kavuşturulmak istendiği bildirildi.

Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, bordo-mavili kadronun yaşadığı bahtsız sonuçların camiayı derinden üzdüğünün farkında olunduğu belirtildi.

“250 MİLYON LİRA ÖDEME YAPILDI, MAYIS SONUNA DEK 250 MİLYON LİRA DAHA YAPILACAK”

Sağlıklı işleyecek bir tertibi ortaya çıkartmanın emek ve vakit gerektirdiğinin işaret edildiği açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Öncelikle, kulübümüzün iktisadını sürdürülebilir hale getirmek için yapılan çalışmalar, geçmiş devir borçlarının tahlili, sponsorluklar, yeni projeler ve gelecek döneme dair planlamalarımız formunda devam etmektedir. Misyona geldiğimiz günden itibaren acil ödemeler tahlile kavuşturulmuş, bu para (250 milyon lira), sponsorluk ve idare konseyi üyelerimizin kulübümüze bağışı biçiminde karşılanmıştır. Mayıs sonuna kadar da yaklaşık 250 milyon lira daha ödeme yapılacaktır.”

“KISA MÜDDET İÇERİSİNDE GÜNDEMİMİZDEN ÇIKARTMAYI ARZULUYORUZ”

Açıklamada, futbol A ekip planlaması dahilinde tertibe uygun teknik yönetici adaylarının belirlendiği aktarılarak, şu tabirlere yer verildi:

“Futbol A grup planlamamız dahilinde organizasyonumuza uygun teknik yönetici adayları belirlenirken, rastgele bir ekibi çalıştırmayanların dönem sonu kontrat imzalamak istemesi, adaylar ortasında yer alan birtakım isimlerin grup çalıştırmasından ötürü görüşme yapılmasının etik olmayacağı nedeniyle şu an için sonuçlandırılamamıştır.

Ancak teknik yönetici konusunu kısa bir müddet içerisinde gündemimizden çıkartmayı arzuluyoruz. Pahalı topluluğumuzun, bugüne kadar olduğu üzere bundan sonra da kadrolarına takviyesini sürdürmelerini, önümüzdeki dönem her türlü yapılanmasını tamamlamış teknik grup ve oyuncu kümesiyle bütün kulvarlarda yarışacak ve muvaffakiyetten muvaffakiyete koşacak bir ekip göreceğini bilmesini isteriz.”