Tuba Büyüküstün köpeği Korsan’ı kaybetti: Bana çok şey öğretti

tarafından
42
Tuba Büyüküstün köpeği Korsan’ı kaybetti: Bana çok şey öğretti

Bir müddettir ekranlardan uzak olan Tuba Büyüküstün, toplumsal medya hesabından 17 yıldır yoldaşı olan Korsan ismindeki köpeğinin vefat ettiğini duyurdu.

Büyüküstün toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Korsan… Bir arada 17 sene… Çocuk ruhuyla bana çok şey öğretti. Köpeklerden korkan pek çok kişinin korkusunu aşmasını sağladı. Sonradan birden fazla köpek sahibi oldu. Hareketli, sevinçli, meraklı… Daima insan olsun isterdi yanında, daima birileri ona dokunsun. Bilhassa son periyotlarda üzerinde hakkı olan herkese çok teşekkür ederim. Ona dokunan ve onun dokunduğu herkese.. Uzun vakittir, ‘Tuba korkuyorum sormaya lakin Korsan nasıl?’ diye soran herkese haber vermek istedim. Bugün Korsan’a, Korsikama veda ettik bir elma ağacının altında” sözlerini kullandı.

KÖPEĞİNİ DE ANTAKYA’YA GÖTÜRMÜŞTÜ

Öte yandan Tuba Büyüküstün, 2007-2009 yılları ortasında yayınlanan “Asi” dizisinin çekimleri için Antakya’ya gitmişti. Büyüküstün, çok sevdiği köpeğini de yanında götürmüştü. Fakat otel Korsan’ı kabul etmeyince Büyüküstün için villa tutulmuştu.