Türkiye Sıhhat Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) daima emekçi alımı yapacak: (İşçi alımı müracaat tarihleri ve şartları)

tarafından
35
Türkiye Sıhhat Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) daima emekçi alımı yapacak: (İşçi alımı müracaat tarihleri ve şartları)

Başkanlığımıza bağlı ünitelerde istihdam edilmek üzere 4 sayılı Bakanlıklara Bağlı, İlgili, Bağlantılı Kurum ve Kuruluşlar İle Öbür Kurum ve Kuruluşların Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 673 üncü hususu ve 16/11/2022 tarihli ve 32015 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Türkiye Sıhhat Enstitüleri Başkanlığı İnsan Kaynakları Yönetmeliğine istinaden 61Ar-Ge Uzmanı alımı gerçekleştirilecektir.

İŞÇİ ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Başvurular 04.05.2023-19.05.2023 tarihleri ortasında şahsen aşağıda belirtilen adrese elden, posta yolu yahut kargo ile aşağıdaki adrese yapılacaktır. Elektronik ortamda gönderilen müracaatlar kabul edilmeyecektir. Eksik bilgi yahut doküman bulunan müracaatlar değerlendirmeye alınmayacak ve bu şahıslar kelamlı imtihana çağrılmayacaktır.

Başvurunun Referans Kodu seçilerek yapılması kuraldır. Referans Koduna yapılmayan müracaatlar değerlendirmeye alınmayacak ve bu bireyler kelamlı imtihana çağırılmayacaktır. Adaylar
ilanda belirtilen durumlardan en fazla bir konum için müracaatta bulunabilecektir. Birden fazla durum için başvuran adayların tüm müracaatları geçersiz sayılacaktır.

Başvuru adresi: Koşuyolu Mahallesi, Koşuyolu Caddesi No: 71 Kadıköy / İSTANBUL

BAŞVURU ŞARTLARI

1.Türk vatandaşı olmak,

2. Kamu haklarından yoksun bulunmamak,

3. Türk Ceza Kanununun 53 üncü unsurunda belirtilen müddetler geçmiş olsa bile; taammüden işlenen bir cürümden ötürü bir yıl yahut daha fazla müddetle mahpus cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletingüvenliğine karşı cürümler, Anayasal sisteme ve bu sistemin işleyişine karşı cürümler, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı berbata kullanma, hileli iflas, ihaleye fesatkarıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, cürümden kaynaklanan malvarlığı bedellerini aklama veyakaçakçılık hatalarından mahkûm olmamak.

4. Askerlik durumu itibariyle;

a) Askerlikle ilgisi bulunmamak,

b) Askerlik çağına gelmemiş bulunmak,

c) Askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veyahut ertelenmiş yahut yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

5. Vazifesini devamlı yapmasına mahzur olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.

6. Yabancı asıllı Ar-Ge Uzmanları için Türk vatandaşlığı kaidesi aranmaz ve çalışma müddetinin bir yılı aşması halinde çalışma müsaadesi olması kuralı aranır.

7. Rastgele bir toplumsal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık yahut malullük aylığı almamış olmak.

8. Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca misyonundan yahut meslekten ihraç edilenlerin müracaatları kabul edilmeyecektir.

9. Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması sonucunun olumlu olması.