“Yüz Yıllık Mucize” dizisinin Sürreyya’sı Zerrin Tekindor’a onur mükafatı verilecek

tarafından
39
“Yüz Yıllık Mucize” dizisinin Sürreyya’sı Zerrin Tekindor’a onur mükafatı verilecek

Stat TV’de yayınlanan ve başrollerinde Ebru Şahin ile Birkan Sokullu’nun yer aldığı “Yüz Yılllık Mucize” dizisinin yıldızı Zerrin Tekindor’a onur mükafatı verilecek. Dizide Süreyya karakterini canlandıran oyuncuya, 3. Memleketler arası Distopya Sinema Festivali‘nde onur mükafatı takdim edilecek.

Sıra dışı öyküsüyle dikkat çeken dizide oyunculuğuyla beğeni kazanan Tekindor, AKM Yeşilçam Sineması’nda gerçekleştirilecek merasimle onur ödülünün sahibi olacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü’nün katkıları ve BKM Mutfak’ın iş birliğiyle düzenlenen 3. Milletlerarası Distopya Sinema Şenliği, 1-4 Haziran tarihleri ortasında gerçekleşecek. Şenliğin Program Yöneticisi Kerem Akça, “Yükselen Paha Ödülü“nün ise Avusturyalı Direktör Norbert Pfaffenbichler’e verileceğini açıkladı.

“YÜZ YILLIK MUCİZE”NİN SON KISMINDA NELER OLDU?

Star TV’de izleyiciyle buluşan “Yüz Yıllık Mucize”, 27 Nisan akşamı 6. kısmıyla ekranlara geldi. Diziye Kemal’in konağa yerleşme kararı ve ardından bıçaklanması damga vurdu. Kısma dair ayrıntılar için tıklayın...