ABD’de iki farklı olayda 9 kişiyi öldüren iki saldırgan intihar etti

tarafından
30
ABD’de iki farklı olayda 9 kişiyi öldüren iki saldırgan intihar etti

ABD’nin Oklahoma eyaletinde cinsel taarruzdan 20 yıl karar giyen ve 2020’de yeterli halden erken tahliye edilen Jesse McFadden’in karısı, 3 çocuğu ve çocuklarının 2 arkadaşını öldürdükten sonra intihar ettiği belirtildi.

Okmulgee Polis Şefi Joe Prentice basın açıklamasında, kurbanların cesetlerinin Oklahoma’nın ormanlık bölgesindeki derenin yakınında bulunduğunu, bu şahısların hepsinin 9 mm’lik tabancayla başlarına bir ila üç sefer ateş edilerek öldürüldüğünü bildirdi.

Saldırgan McFadden’in, cesetleri cinayet mahalinden dere kenarına taşıyıp daha sonra intihar ettiğini kaydeden Prentice, “Herkes nedenini anlamak istiyor. Olağan beşerler nedenini anlayamaz. Bunun üzere hataları işleyen beşerler şeytandır ve bizim üzere olağan beşerler bunu neden yaptıklarını anlayamaz.” diye konuştu.

MscFadden tarafından öldürülen 14 yaşındaki Ivy Webster ve 16 yaşındaki Tiffany Guess.

17 yaşındaki bir çocuğa cinsel atak nedeniyle 2003’te girdiği hapishaneden 2020’de çıkan McFadden’in, 16 yaşındaki bir kız çocuğuyla cinsel içerikli paylaşımlar yapması nedeniyle tekrar yargılandığı, tekrar mahpusa girme ihtimalinin olduğu bilgisi paylaşıldı.

3 BAYANI ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ

Georgia eyaletinde de bir saldırganın 3 bayanı öldürdükten sonra intihar ettiği bildirildi.

Eyalet yetkilileri, Colquitt ilçesinde silahlı bir kişinin evvel birbirine yakın konutlarda oturan annesini ve anneannesini, daha sonra da girdiği McDonalds’ta bir öteki bayanı öldürdüğünü belirtti.

Bu saldırganın da işlediği cinayetlerden sonra intihar ettiği kaydedildi.