Aile dizisinin Serhat Koruzade’si Anıl İlter kimdir?

tarafından
36
Aile dizisinin Serhat Koruzade’si Anıl İlter kimdir?

3 Nisan 1981 tarihinde dünyaya gelen Anıl İlter, Kocaeli Üniversitesi Spor Akademisi mezunudur. Bir periyot profesyonel futbol oynamıştır. İlerleyen yıllarda sunuculuk ve oyunculuğa yönelmiştir.

İlter, evvelce reklam sinemasında oynamıştır. Kuşdili oyunculuk merkezinden oyunculuk eğitimi almıştır. Ece dizisi için Medyapım tarafından birinci profesyonel oyunculuk teklifi gelmiştir. 2010 yılında Sedat karakteri ile O denli Bir Geçer Vakit ki dizisine dahil olmuştur. 2012 yılına kadar bu rolü üstlenmiştir. Kahireli Palas , Kavak Yelleri, daha sonra Gece Gündüz, Ölümsüz Kahramanlar dizilerinde rol almıştır. 2014 yılında Üç Arkadaş dizisinde Yetenekli Türkmen karakterini canlandırmıştır. 2014 yılında yayımlanan Kızıl Elma dizisinde rol almıştır ve en son da 2015 yılında Ali rolü ile Kara Ekmek dizisinde oynamıştır.

2010 yılında Bir Avuç Deniz ve 2015 yılında Köstebekgiller: Perili Orman sinemalarında rol almıştır.

Alabora, Ekmek Ortası, FotoModo, Fazla Mesai, Karşılık Sende üzere televizyon programlarının yanında birçok ünlü markanın özel programlarında sunuculuk yapmıştır. Şu sıralar kendi üretim firması olan Absürt Üretim’de yapımcılık yapmaktadır.

2009 yılında İpek İlter ile evlenmiştir ve bu evlilikten Nil isminde bir kızı vardır. İlter, koyu bir Beşiktaş taraftarıdır.