Ankaragücü-Trabzonspor kupa maçı ne vakit, saat kaçta ve hangi kanalda? (ZTK çeyrek final)

tarafından
41
Ankaragücü-Trabzonspor kupa maçı ne vakit, saat kaçta ve hangi kanalda? (ZTK çeyrek final)

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında bu akşam Trabzonspor deplasmanda Ankaragücü ile kritik bir maça çıkacak. Trabzonspor’da Dorukhan Toköz, Naci Ünüvar ve Serkan Asan’ın sakatlıkları bulunuyor. Pekala, Ankaragücü-Trabzonspor kupa maçı ne vakit, saat kaçta ve hangi kanalda?

ANKARAGÜCÜ-TRABZONSPOR MAÇI NE VAKİT, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde bu akşam deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşılaşacak. Eryaman Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 20.30’da başlayacak.

Mücadele A Spor’dan canlı olarak yayınlanacak.

KUPADA GAYE YARI FİNAL

Ligde şampiyonluk yarışından erken kopan, haftayı alanında 4-3’lük Yukatel Kayserispor yenilgisiyle kapatan bordo-mavililer, kupada MKE Ankaragücü karşısında yarı finale yükselerek yoluna devam etmek istiyor.

Tek maç eleme yöntemine nazaran oynanacak müsabakada üstünlük sağlayacak kadro, yarı finale ismini yazdıracak ve Galatasaray-Medipol Başakşehir eşleşmesinin galibiyle rakip olacak.

TRABZONSPOR’DA 3 EKSİK

Karadeniz grubunda Dorukhan Toköz, Naci Ünüvar ve Serkan Asan’ın sakatlıkları bulunuyor. Dünkü çalışmaya katılan Trezeguet’nin durumu ise son denetimlerden sonra netlik kazanacak.

Trabzonspor, öğlen saatlerinde gerçekleştireceği idmanla hazırlıklarını tamamlayıp, akabinde özel uçakla Ankara’ya gidecek.