Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ’un ayrılık nedeni ortaya çıktı

tarafından
40
Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ’un ayrılık nedeni ortaya çıktı

Sanat dünyasının hayranlık uyandıran çiftlerinden biri olan Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan’ın evliliklerinde kriz olduğu ve boşanacakları söylentileri bir müddettir gündemde. 27 yıllık evliliklerini bitirme noktasına getirdikleri konuşulan Aslantuğ ve Onan çiftinin, konutlarını ayırdıkları ve boşanacakları tez edilmişti.

İDDİALARI YALANLADI

Onan ise toplumsal medya hesabında argümanları yalanlamıştı. Oyuncu yaptığı açıklamada, “Daha sarsıntının yaralarını saramamışken, ülkece acılı ve güç günlerden geçerken, Mehmet son derece saygın bir gayret sürecinde üstelik seçime yalnızca 15 gün kalmışken; hakkımızda çıkan habere yönelik karşılık vermek zorunda olmak son derece üzücü! 30 yıla yakın vakittir sevdiğim adamın; değil ‘psikolojik şiddet’ , her daim yanımda olan ve beni destekleyen kişiliği bu cinsten dedikodulara gereç olmayı asla haketmez. Vakitle her ilginin yaşadığı/yaşayabileceği bir yorgunluktan geçiyor olmak; asla birbirimize olan sevgimizi, hürmetimizi ve ailemizin durduğu yeri değiştirmez” demişti.

EŞİNDEN DESTEK

Onan’ın açıklamasına Aslantuğ da kayıtsız kalmayarak şu cevabı vermişt:

“Erkeksiniz ya da bayan; elinizi tutan da bayan ya da erkek, hiç fark etmez. Dönüp düzgünce bir daha bakın. Ya kıymet aşılar ya da paha aşındırır! Hayatımıza kattığın her şey için minnettarım.”

Onan’ın daha bu paylaşımdan aylar evvel, 28 Şubat tarihinde mahkemeye başvurarak eşine boşanma davası açtığı öğrenildi. Sabah’tan Cihan Abdullahoğlu’nun haberine nazaran; Beykoz 1. Aile Mahkemesi’nde görülecek davanın ruhsal şiddet gerekçesiyle açıldığı ortaya çıktı.

Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan çiftinin 27 yıllık evliliklerinden Can isminde bir oğulları var.