Belgeselini çeken direktör: Britney Spears sandığınız üzere biri değil

tarafından
39
Belgeselini çeken direktör: Britney Spears sandığınız üzere biri değil

Vasilik davasının akabinde daima çıplak paylaşımlar yapan, yeni fotoğraflar yerine evvelce çektiklerini yükleyen ve baş karıştırıcı açıklamalar yazan Britney Spears, devamlı gündemde kalmayı başarıyor. 2013 yılında müzikçinin hayatını husus alan bir belgesel çeken direktör Fenton Bailey, Spears‘ın medyada çizdiği portreden çok daha farklı bir insan olduğunu söyledi.

SiriusXM radyosuna konuşan ve “I Am Britney Jean” adllı belgeseli çeken Bailey, “Britney aslında kliplerindeki üzere seksi görünmeye çalışan biri değil” dedi.

Yönetmen “Sahnede o denli biri lakin gerçek hayatta çok utangaç ve içe kapanık bir insan. Kendisi de sık sık ‘Ben olağan ve sıkıcı bir insanım’ der dururdu” tabirlerini kullandı.

Belgeseli yaptığı esnada, müzikçinin kendi isteği dışında ve babasının denetiminde olduğunu fark etmediğini belirten direktör, “Menajeri ve babasının onun yanında olduğunu ve ona düzgün geldiklerini düşünüyordum” dedi.

MALİKANESİNİ SATIYOR

Öte yandan, ortalarında ABD’li oyuncu Mark Wahlberg, müzikçi Britney Spears, teşebbüsçü ve realite gösteri yıldızı Kylie Jenner ve ödüllü oyuncu Jim Carrey’nin olduğu Hollywood isimleri Los Angeles’ın yeni “malikane vergisinin” yürürlüğe gireceği 1 Nisan’dan evvel lüks meskenlerini telaşla satmaya çalıştığı bildirildi.

Spears‘ın Calabasas’taki 1082 metrekarelik meskeninin ise 12 milyon dolara satışa çıkardığı bildirildi.