CHP’de İstanbul mitingi heyecanı

tarafından
34
CHP’de İstanbul mitingi heyecanı

Millet İttifakı 6 Mayıs’taki İstanbul mitingine hazırlanıyor.

Maltepe miting alanda düzenlenecek miting saat 17.30’da başlayacak. CHP İstanbul Vilayet Lideri Canan Kaftancıoğlu mitingle ilgili detayları NTV’ye anlattı.

Maltepe miting alanının CHP için çok manalı ve değerli bi alan olduğunu söyleyen Kaftancıoğlu, “Maltepe miting alanında biz adalet yürüyüşünden sonra adalet mitingimizi yapmıştık. Maltepe ruhu adalet hissiyle tüm İstanbulluları karşılayacağız.” dedi.

“Maltepe miting alanında o gün bir bahar havası ve coşku olacak.” diyen Kaftancıoğlu, “Öfke olmayacak, ayrıştırma olmayacak, kutuplaştırma olmayacak, palavra olmayacak, nefret söylemi olmayacak.” tabirlerini kullandı.

Bayram, birlik ve beraberlik coşkusu olacağının altını çizen Kaftancıoğlu, “O günün hıdırelleze denk gelmesi de bizim açımızdan ayrıyeten bir hoşluk olacak.” diye konuştu.

6 ÖNDER 2 BELEDİYE BAŞKANI

Mitinge, CHP önderi ve Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’yla birlikte ittifağın siyasi parti başkanları ve cumhurbaşkanı yardımcısı adayı olan İstanbul Büyükşehir Belediye Lideri Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Lideri Mansur Yavaş da katılacak.

Vatandaşların ulaşımının kolay olması için ulaşım planı yaptıklarını lisana getiren Kaftancıoğlu, “Deniz ve kara yoluyla vatandaşımızın iştiraki olacak.” dedi.

Öte yandan Kaftancıoğlu, şu ana kadar en kalabalık miting olacağı kestirim ettiğini söyledi.