Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul mitingi ne vakit, saat kaçta ve nerede?

tarafından
32
Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul mitingi ne vakit, saat kaçta ve nerede?

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul mitingini ne vakit yapacağı, destekçileri tarafından sorgulanmaya başladı. 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde mitinglerine sürat kesmeden devam eden önderler, vilayet il gezmeye devam ediyor. Pekala, Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul mitingi ne vakit, saat kaçta ve nerede?

KILIÇDAROĞLU’NUN İSTANBUL MİTİNGİ NE VAKİT, SAAT KAÇTA VE NEREDE?

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Lideri ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İstanbul mitingi, 6 Mayıs Cumartesi günü saat 17.30’da Maltepe Orhangazi Kent Parkı’nda yapılacak.

6 BAŞKAN 2 BELEDİYE BAŞKANI

Mitinge, CHP başkanı ve Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’yla birlikte ittifağın siyasi parti önderleri ve cumhurbaşkanı yardımcısı adayı olan İstanbul Büyükşehir Belediye Lideri Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Lideri Mansur Yavaş da katılacak.

Vatandaşların ulaşımının kolay olması için ulaşım planı yaptıklarını lisana getiren Kaftancıoğlu, “Deniz ve kara yoluyla vatandaşımızın iştiraki olacak.” dedi.

Öte yandan Kaftancıoğlu, şu ana kadar en kalabalık miting olacağı kestirim ettiğini söyledi.

KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN MİTİNG PROGRAMI

CHP Genel Lideri ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 13 Mayıs’a kadar 25 ile daha giderek miting yapacak. 7 Mayıs’a kadar Ağrı, Antalya, Van, Sinop, Kırşehir, Erzincan üzere 13 kentte miting yapacak.

Kılıçdaroğlu son hafta, 12 kentte miting yapacak. Kılıçdaroğlu’nun son mitingi ise 12 Mayıs’ta Samsun ve Ankara’da gerçekleştirecek.