Eser Yenenler’den eşi Berfu Yenenler’e: Düzgün ki doğdun ömürlük sevgilim

tarafından
39
Eser Yenenler’den eşi Berfu Yenenler’e: Düzgün ki doğdun ömürlük sevgilim

Oyuncu Eser Yenenler, Miss Turkey 2015 4’üncü hoşu Berfu Yıldız ile 2019 yılında nikah masasına oturdu. Kuzey (3) ve Mete (2) isminde iki çocuğu olan Berfu Yenenler, 11 Nisan’da 28 yaşına bastı.

“BİRİCİK KARIM”

Eser Yenenler de eşinin doğum günü için bir paylaşım yaptı. Berfu Yenenler ile bir pozunu paylaşan ünlü isim, “İyi ki doğdun biricik karım. Benim oyun arkadaşım, tatil arkadaşım sahne arkadaşım âlâ ki doğdun. Birlikte kaç yıllarımız başarılarımız olsun inşallah benim ömürlük sevgilim” tabirlerini kullandı.

Berfu Yenenler de eşine “Oy aşkım benim” yorumunu yaptı.

“ÇOCUKLARIN KARDEŞİ GİBİYİM”

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda NTV’de yayınlanan “Empati” isimli programa katılan Eser Yenenler, “Nasıl bir baba olduğunu düşünüyorsun” sorusuna şöyle cevap vermişti:

“Nasıl bir baba olduğuma çocuklarım karar verecek ancak baba üzere değil de, biraz çocuk üzereyim konutta.”

Yenenler, kelamlarına; “Üçüncü kardeş üzereyim. Berfu’ya zorluk yaratan bir şey fakat üçümüze de bakıyor. Ben babalığı daha babacan bir şey zannediyordum, değilmiş. Naz yapan, ‘gel’ diyen, ‘oyna’ dediğinde ‘oynamayacağım ya’ falan yapan, bir sorun daha yaratan bir çocuğa dönüştüm. Hayat beni oraya getirdi, yapmam gerekeni biliyorum fakat yapamıyorum bazen. O anlarda çocuklaşıyorum” diye devam etmişti.