Galatasaray-Medipol Başakşehir ZTK maçı ne vakit, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte maçın birinci 11’leri

tarafından
37
Galatasaray-Medipol Başakşehir ZTK maçı ne vakit, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte maçın birinci 11’leri

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Galatasaray bu akşam alanında Medipol Başakşehir’i ağırlayacak. İki grup ortasında Harika Lig’de yapılan maçı Galatasaray, 7-0 kazanmıştı. Pekala, Galatasaray-Medipol Başakşehir maçı ne vakit, saat kaçta ve hangi kanalda?

GALATASARAY-MEDİPOL BAŞAKŞEHİR MAÇI NE VAKİT, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında bu akşam alanında Medipol Başakşehir ile karşılaşacak. Nef Stadyumu’nda saat 20.30’da başlayacak karşılaşmayı hakem Kadir Sağlam yönetecek.

Karşılaşma, A Spor’dan canlı olarak izlenebilecek.

İLK 11’LER

Galatasaray: Muslera; Boey, Kaan, Abdülkerim, Kazımcan; Midstjö, Torreira; Zaniolo, Mertens, Kerem; Icardi

Başakşehir: Muhammed, Duarte, Ömer Ali, Touba, Lima, Biglia, Mahmut, Aleksić, Serdar, Szysz, Figueiredo.

GALATASARAY’IN KUPADAKİ MAÇLARI

Türkiye Kupası’na bu dönem 3. çeşitten başlayan sarı-kırmızılı takım, bu etapta TFF 2. Lig temsilcisi GMG Kastamonuspor’u 7-0’lık skorla eledi. Sonraki çeşitte TFF 3. Lig kadrosu Yeşilyurt DÇ Ofspor’u 2-1 ile geçen Galatasaray, 5. tıpta Spor Toto 1. Lig temsilcisi Ankara Keçiörengücü’nü 1-0 mağlup etti.

Son 16 cins karşılaşmasında Corendon Alanyaspor’u 2-1’lik skorla geçen sarı-kırmızılı takım, çeyrek finalde bu akşam Medipol Başakşehir’i ağırlayacak.

BAŞAKŞEHİR’İN KUPADAKİ MAÇLARI

Turuncu-lacivertliler ise 5. çeşitten girdiği kupada sırasıyla Spor Toto 1. Lig grubu Göztepe’yi 3-1, Spor Toto Muhteşem Lig temsilcisi VavaCars Fatih Karagümrük’ü olağan mühleti ve uzatmaları 1-1 biten maçta penaltılarla 6-4 eledi.

İki kadro ortasında Muhteşem Lig’de yapılan maçı Galatasaray, 7-0 kazanmıştı.

YARI FİNALDE RAKİP ANKARAGÜCÜ

Tek maç eleme yoluna nazaran yapılacak maçta kazanan kadro, yarı finalde MKE Ankaragücü ile eşleşecek. Kupada yarı final birinci maçları ise 2, 3 yahut 4 Mayıs tarihlerinde oynanacak.