John Wick 4 sinemasında Keanu Reeves sadece 380 söz kullanıyor

tarafından
44
John Wick 4 sinemasında Keanu Reeves sadece 380 söz kullanıyor

Keanu Reeves‘in başrolde olduğu nefes kesen aksiyon sahnelerine konut sahipliği yapan John Wick 4, vizyona girdiği birinci andan beri gişenin tepesine yerleşmeyi başardı. Gişe başarısıyla ve sette yaşanan kazalarla sık sık gündeme sinemada Reeves‘ın sırf 380 kelime sarf ettiği ortaya çıktu.

GİDEREK DAHA AZ KONUŞUYOR

Reeves, serinin 1 saat 41 dakika süren birinci filminde 484 kelime konuşmuştu. 2 saat 49 dakika süren John Wick 4‘te ise bu sayı 380’e düştü. The Wall Street Journal’ın haberine nazaran, yıldızın toplamda 103 satırlık repliğe sahip. Repliklerin yaklaşık üçte biri tek bir sözden oluşuyor.

BİLEREK REPLİKLERİ ÇIKARDILAR

Yıldızın bu kadar az repliğinin olmasının sebebi ise Reeves ve direktör Chad Stahelski‘nin tercihi. Senaryoda karakter için yazılan satırların yaklaşık yarısını çıkaran ikili hakkında konuşan sinemanın muharrirlerinden Michael Finch, “Reeves ile çalışırken kendini konuşmamaya nasıl adadığını gördüğünüzde şaşırmadan edemiyorsunuz” dedi.

SET KAZALARINI ANLATTI

Öte yandan, Keanu Reeves, John Wick serisinin son sinemasının çekimlerinde yaşanan kazaları anlatırken, bir dövüş sahnesinde, karşısındaki oyuncuya vurarak başını yardığını söylemişti. Haberin ayrıntıları için tıklayın