Kılıçdaroğlu: Ülkeme hizmet boynumun borcu

tarafından
27
Kılıçdaroğlu: Ülkeme hizmet boynumun borcu

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, seçime günler kala Kırşehir’de konuştu.

Kılıçdaroğlu’nun buradaki konuşmasından öne çıkanlar:

“Size kelamım var, bu ülkeye hakkı hukuku ve adaleti getireceğiz. Size kelamım var. Bu ülkeye huzuru, barışı getireceğiz. Ayrışmayı değil kucaklaşmayı getireceğiz. Üç evladım var. Onların ne iş yaptığını kimse bilmez. Her birisi kendi ekmeğini çıkardı, çalışıyor, üretiyor, kazanıyor. İsterim ki her anne baba evladını âlâ bir okula gönderebilsin.

Hiçbir çocuğuna yatağa aç girmediği bir Türkiye’yi inşa edeceğiz. Aile Dayanakları Sigortası’yla hiçbir ailede ‘Benim gelirim yoktur’ feryadını duymayacaksınız. Her ailenin en az minimum fiyat seviyesinde geliri olacak.

“BAY KEMAL UNUTMAZ, KELAMININ GERİSİNDE DURUR”

Köylerde yalnızca öğretmen, imam değil, ziraat teknikeri de olacak, veteriner tabip de olacak. Buraların hayvancılık konusunda ne kadar değerli ve pahalı olduğunu biliyorum. Bay Kemal unutmaz, kelamının gerisinde durur. Kelamının eridir. Biz Orta Anadolu’yu demiryollarıyla Mersin ve İskenderun limanına ve Karadeniz’e bağlayacağız.

“ÜLKEME HİZMET BOYNUMUN BORCUDUR”

Bütün lojistik masrafları biz karşılayacağız. Böylelikle fabrikanın Kırşehir’de Aksaray’da olması çok daha cazip olacak. Herkesin kazandığı, ürettiği bir modeli inşa edeceğiz.

Ülkemi seviyorum. Ülkem için hizmet etmek boynumun borcudur. Yaşlısı, genci nerede yaşıyorsa yaşasın. Bu coğrafyada her insanın keyifli olmasını, huzurlu olmasını istiyorum. Bizi arbede ettiriyorlar lakin girmeyeceğiz. Ben bu millete doğruları söylemeye yemin ettim.”