Numan Kurtulmuş: O taş İmamoğlu’na değil AK Parti’ye atılmış bir taştır

tarafından
31
Numan Kurtulmuş: O taş İmamoğlu’na değil AK Parti’ye atılmış bir taştır

Son dakika haberi!

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş CNN Türk’te gündeme ait açıklamalarda bulundu.

Kurtulmuş, İstanbul Büyükşehir Belediye Lideri Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum mitingi sırasında bir küme tarafından taşlı atağa uğramasına yönelik, AK Parti’nin şiddetin karşısında olduğunu belirterek, “O taş İmamoğlu’na değil AK Parti’ye atılmış bir taştır.” dedi

Kurtulmuş’un açıklamalarından öne çıkanlar:

“O TAŞ İMAMOĞLU’NA DEĞİL AK PARTİ’YE ATILMIŞ BİR TAŞTIR”

“Dün Türkiye siyasi tarihinin en süper mitingi vardı. İstanbul Atatürk Havalimanı’nda büyük bir coşku vardı. Böylesi bir günde Erzurum’da yaşananların konuşulması, baktığımızda o taş İmamoğlu’na değil AK Parti’ye atılmış bir taştır. Daima şiddetin karşısında olmuş, siyasette halkın oyunun her şey olduğunu söyleyen bir partiyiz. Bize en alışılmamış kelamları söyleyenlerle de uğraş ederiz lakin bunun yolu ne küfürdür ne taştır. Birilerinin buradan algı oluşturup, AK Partiyi sorumlu tutmak akıl dışıdır. Bunu yapanlar, çok taraflı bir soruşturmayla mahkeme karşısına çıkarılır. Emniyetin üzerine düşen de bunlara müsaade vermemek.

“KASET SORUNLARINI LANETLİYORUZ”

Bizim kaset işleriyle işimiz olmaz. Sayın Kılıçdaroğlu bilmeli ki, Deniz Baykal’ın nasıl tasfiye edildiğini dünya biliyor. Geçmişteki kaset problemlerini nasıl reddediyorsak bundan sonraki kaset sorunlarını lanetliyoruz. Tarihin çöplüğüne atılmalıdır.”