TOKİ 500 TL para iadesi ne vakit yatacak, nasıl alınır? Müracaat iadeleri başladı

tarafından
44
TOKİ 500 TL para iadesi ne vakit yatacak, nasıl alınır? Müracaat iadeleri başladı

TOKİ “İlk Konutum, Birinci İş Yerim” kura çekimi için 500 TL’lik müracaat fiyatı ödeyen adaylar, kura çekimlerinin sona ermesiyle birlikte fiyatlarını nasıl iade alabileceklerini sorguluyor. TOKİ tarafından yapılan açıklama sonrasında, fiyat iadelerinin ne vakit yapılacağı ve hangi bankalar üzerinden ödeneceği belirli oldu.

500 TL MÜRACAAT FİYATLARI İADE EDİLECEK

Kura çekimleri sonrasında listede ismi olmayan müracaat sahipleri fiyat iadesi alabilecek. 500 TL olan müracaat fiyatı hak sahibine teslim ediliyor.

TOKİ 500 TL PARA İADESİ NE VAKİT YATACAK, NASIL ALINACAK?

500 TL’lik para iadesinin ne vakit yatacağını sorgulayan vatandaşlar için TOKİ’den açıklama geldi.

TOKİ toplumsal konut projesinden faydalanabilmek için 500 TL ön kayıt fiyatı veren adayların kurada ismi çıkmazsa müracaat fiyatını geri almaya başlayacaklarını açıkladı.

Ücret iadesi sürecinde TOKİ toplumsal medya hesapları üzerinden açıklama yaparak paraların nasıl alınabileceğini duyurdu.

Buna nazaran; TOKİ, kura çekimi tamamlandıktan 5 gün sonra paraların iade edileceğini, iadenin de banka şubeleri yahut ATM’ler üzerinden alınacağını duyurdu.

ZİRAAT BANKASI, HALKBANK TOKİ PARA İADESİ NASIL GERİ ALINIR?

TOKİ tarafından gerçekleştirilen kuralarda hak sahibi olunmadığı taktirde müracaat için yatırılan 500 TL IBAN’a iade edilebiliyor.

Kurada hak sahibi olamayanlar, TOKİ müracaat fiyatı iadelerini müracaat yapılan bankanın yetkili şubeleri ve ATM’lerinden geri alabilecekler.